()
Elérted az ingyenes kiszállítási értékhatárt! 0 Ft az ingyenes kiszállításig!

A nőnap közeledtével sok férfi fejében felmerül a sürgető kérdés, mit ajándékozzon a szebbik nem hozzá közel álló tagjainak? Persze minden hölgy másnak örül, ez életkor, egyéni ízlés és még sok más tényező függvénye, így az (...)

Nassy finomságot Valentin napra!

2016.02.15. 15:42

Kifogyott az ajándékötletekből, kimerült az ötletelésben? Elege van a giccses rózsaszín kiskutyás Valentin napi párnákból? Úgy érzi, párja ennél többet érdemel, de se ideje, se tere, se türelme ezzel foglalkozni... Mégis arra gondol, szeretné valami egyedi, különleges (...)

Egészségorientált promóciós ajándékok a Nassy-tól!

2016.01.12. 16:39

Az intenzív reklámkampányok egyik alapszabályaként tartható számon a termékekről való részletes, figyelemfelkeltő informálás, az emlékezetbe vésődés elve szerinti működés és a nemrég élre tört kapcsolati marketing, azaz a vásárlókkal való (...)

Újdonságok a töltöt aszalt szilva íz világában!

2015.12.16. 17:40

A szilvát nyugodtan nevezhetjük az aszalványok királyának, legalábbis hazánkban, hisz vidékeinken az egyik legnépszerűbb gyümölcsfa a szilvafa. Nagyanyáinknál teljesen megszokott volt, hogy minden télre aszaltak szilvát, amit aztán magában vagy süteménybe ízesítőként (...)

Miért pompás választás karácsonyra kiegészítő ajándékot venni?

2015.12.05. 07:28

Annak függvényében kinek tervezünk nagyobb ajándékot vásárolni, mindig arra törekszünk, hogy hasznossága mellett, személyre szóló is legyen, ám ez a törekvés bizonyos ajándékoknál lehetetlen, hisz egy műszaki cikk vagy egy háztartási kellék (...)

Különleges ajándékok névnapra a Nassytól

2015.11.18. 09:46

A névnap megünneplése számos nép életében szokásban van napjainkban is, és sokan legalább annyira kiemelkedő fontosságúnak tartják e napot, akár a születésük napját, ezért példaképpen a hagyományos népi világban gazdag szokások fűződnek ehhez az (...)

Exkluzív repi ajándékok a Nassytól

2015.11.17. 15:59

A minőség és a szépség igazi értéket képvisel minden korban, amely sokak számára örömforrás lehet. A repi ajándék, vagyis a reprezentációs ajándék típusok egyre inkább az emberközpontú elveket képviselik. Ezzel párhuzamosan pedig a cégek igyekeznek a (...)

Céges reklámajándékok: különleges Nassy termékek

2015.11.01. 21:07

A termékekről és szolgáltatásokról nem csupán termékbemutatókon, speciális kiállításokon tudunk szóbeli tájékoztatást, információt nyújtani leendő ügyfeleinknek, vásárlóinknak, hanem más módszerek is segítségünkre lehetnek e cél (...)

Egészségtudtatos és elegáns üzleti ajándék a Nassytól

2015.10.25. 18:37

A business szféra jelen pillanatban nagy átalakuláson megy át, mely a marketing módszereket illeti, hiszen a legtöbb ember már nem vesz tudomást a „klasszikus” reklámok felbukkanásáról, ezért sok vezető sokkal emberközelibb megoldásokkal rukkol elő.

Az üzleti ajándék (...)

Nassyt, akár céges karácsonyi ajándéknak is!

2015.10.10. 17:27

Az ünnep öröme: az együtt töltött derűs percekben, a felszabadultan és vidáman nevetgélők társaságában, és az ajándékozás mosolyvarázslós pillanataiban rejlik.

Amikor céges ajándék választására kerül sor egy-egy ünnep alkalmából (...)

Különleges ajándék, különleges csomagolásban

2015.09.25. 19:20

Cégünk arra törekszik, hogy az édességkedvelőket egy különleges ízvilágba röpítse. A csokoládéval és egyéb ízesítéssel párosított aszalt gyümölcsök valóban a kuriózumok körébe tartozó igazi ínyencségek. Úgy gondoltuk, hogy egy ilyen (...)

Egy exkluzív ajándék beszerezhető az Édes Napokon is!

2015.09.19. 08:37

Amikor egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk a természetességre, a natúr ételek és édességek választása egy lépés ahhoz, hogy egészséges életet tudjunk élni. Az aszalványok, ezek között is az aszalt szilva amellett, hogy finom csemege, többek között a legmagasabb antioxidáns (...)